Uurregistratie software

Simpele uurregistratie software. Het bijhouden van werkuren is met deze app nooit meer een probleem!

Uurregistratie software is er in verschillende vormen, maar onze app maakt het bijhouden van uren zo simpel mogelijk. Vanaf uw smartphone, tablet of computer kunt u uw uren registeren. Uurregistratie vormt de basis van uw administratie. U kunt het systeem koppelen aan andere modules zoals boekhouden, facturatie en relatiebeheer. Bovendien weet u meteen of u het urencriterium behaalt en minstens 1225 uur besteedt aan uw onderneming. U kunt 30 dagen lang gratis gebruikmaken van onze software. U kunt zich direct aanmelden.

Probeer gratis

Professioneel uren schrijven met uurregistratie software

Met onze uurregistratie software kunt u in een handomdraai alle geschreven uren factureren. Nooit meer gedoe met losse spreadsheets in Excel, maar professioneel uren registeren in ons systeem. Over het algemeen doen ondernemers dit die per uur worden betaald. Ook wanneer er een vast bedrag is vastgesteld voor een project kan het zinvol zijn om de tijd bij te houden. De analyse van de gewerkte tijd kunt u gebruiken als indicatie voor de prijs die u vraagt, maar ook om er achter te komen welke werkzaamheden het lucratiefst zijn.

Online uren schrijven is laagdrempelig. Na een afspraak kunt u makkelijk de uren registreren. Dit bespaart tijd, omdat u niet aan het eind van de week of maand alles in één keer hoeft te doen en moet nadenken over hoeveel uur u heeft besteed aan een bepaald project. Ook wanneer er meerdere mensen aan hetzelfde project werken geeft de uurregistratie software een goed overzicht wie waar mee bezig is en hoeveel tijd hij of zij er aan kwijt is. Geen dubbel of vergeten werk meer!

Uurregistratie beschikbaar als Android en Apple app

Software is een gangbaar woord voor computerprogramma’s. Het kan worden ingedeeld naar toepassingsgebied of gebruikersgroep. Met uurregistratie richten wij ons op de gebruikersgroep. De module is ook beschikbaar als Android en Apple app. Dit betekent dat u overal snel en eenvoudig uw uren kunt registreren. Daarnaast is er ruimte voor verlof- en verzuimregistratie en een integratie mogelijk met de facturatie module.

Wanneer u een eenmanszaak bent u verplicht om aan te tonen welke uren u aan uw bedrijf heeft besteed. De Belastingdienst kan dit komen controleren. Een van de eisen die de Belastingdienst stelt, is dat u minimaal 1225 uur per jaar in uw eenmanszaak steekt, oftewel bijna 25 uur per week. Het urencriterium is vooral voor startende ondernemers vaak lastig te halen. Vergeet niet dat de tijd die u in de start hebt gestoken, mits die in het betreffende kalenderjaar zijn besteed, ook meetellen.

Het urencriterium bepaalt of u in aanmerking komt voor fiscale aftrekposten, zoals onder meer de zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Het zijn belangrijke aftrekposten die uw belastbaar inkomen drukken. U houdt een hoger netto-inkomen over. Altijd prettig.

Wij helpen u graag met behulp van onze uurregistratie software. Beginnende zzp’ers kunnen een jaar lang gratis gebruikmaken van onze software. Reeds gevestigde zzp’ers betalen per maand een zeer laag bedrag. De eerste 30 dagen zijn gratis. Wilt u het gemak van online uurregistratie ervaren? Maak een gratis proefaccount aan en begin direct met het registreren van uw uren.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden