Urenregistratie Excel Gratis

Niet tevreden over urenregistratie in bijvoorbeeld Excel? Probeer onze tijdregistratie module vandaag nog helemaal gratis

Als u werkt met een gratis Excel urenregistratie voor 2015 dan zijn er wellicht zaken die u mist. Wilt u bijvoorbeeld automatisch facturen genereren vanuit het urenregistratieformulier dan is dit niet mogelijk of u moet voorafgaand heel wat handelingen verrichten. Bent u op zoek naar eenvoudig tijdregistratiesysteem met een koppeling naar een facturatie module? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt nu direct gratis een app downloaden en aan de slag gaan.

Probeer gratis

Urenregistratie app

Met onze app kunt u tijdschrijven zoals het hoort. Snel en efficiënt. U kunt uw eigen uren registreren, maar ook de werktijden van uw personeel noteren. Wij bieden nét dat beetje meer dan andere tijdregistratiesystemen. U kunt altijd en overal inloggen op een mobiel apparaat. Onderweg kunt u tijdschrijven op uw smartphone of bij een klant kunt op uw laptop nog snel even het urenregistratieformulier bijwerken.

Ook uw werknemers kunnen met de app inloggen, mits u daarvoor toestemming verleent. Bij aanvang van het werk klokken ze in via de app en na afloop klokken ze weer uit. Kortom: met een ingebouwde klok kunt u de start van uw personeel nooit missen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van klokken, dan is real-time inzichtelijk wie er aan het werk zijn, hoe laat ze zijn begonnen en wat de actuele personeelskosten bedragen.

Geen gratis Excel sjabloon

Met onze app kunt u ook overuren registreren en berekenen. Het bijhouden en berekenen van plus- en minuren van werknemers op papier of in een gratis Excel sjabloon is een tijdrovende klus. Met onze software worden automatisch de overuren en minuren berekend op basis van de contracturen, urenregistratie en verlofregistratie.

De tijdregistratie app zorgt voor minder papierwerk en meer inzicht. Anders dan bij Excel waarbij u het overzicht al snel verliest doordat er vaak met verschillende sjablonen wordt gewerkt. Wij bieden één overzichtelijk systeem. Handig voor op kantoor en onderweg.

Uw eigen werktijdregistratie regelen

Voor een zzp’er is werktijdenregistratie van personeel niet van toepassing. Uw eigen werktijdregistratie is echter wel van belang. Het tijdschrijven is in principe niet verplicht, waardoor u als zzp’er ervoor kunt kiezen om uw eigen werktijden niet bij te houden. De urenadministratie biedt echter een aantal voordelen, waardoor het verstandig is om dit wel te doen. U heeft als zzp’er bijvoorbeeld recht op de zelfstandigenaftrek en eventueel de startersaftrek, wanneer u met behulp van de urenadministratie aan kunt tonen dat u minimaal 1225 uur per jaar bezig bent met het werken aan of binnen uw eigen bedrijf. De Belastingdienst kan het urencriterium komen controleren, daarom is het van belang om een urenregistratie bij te houden.

Een professionele urenregistratie voeren helpt ook bij de bedrijfsvoering, want u houdt bij hoeveel uur u aan de klant moet facturen en u krijgt een overzicht van welke bedrijfsactiviteiten het meeste tijd kosten. Dit is natuurlijk heel wat anders dan een gratis sjabloon in Excel bijwerken. Door onze app te downloaden kunt u nog veel meer. Surft u maar eens verder en lees alle informatie. U kunt zich ook direct aanmelden voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden