Urenoverzicht maken in Excel

Urenoverzicht maken in Excel onprofessioneel? Begin nu met het maken van een overzichtelijke urenplanning of urenstaat

Een urenoverzicht maken in Excel is voor zakelijke doeleinden minder geschikt. De kans om belangrijke zaken per ongeluk te overschrijven komt al snel om de hoek kijken. Voor het maken van een urenlijst is goede software onmisbaar. Wij bieden u een online urenregistratie module waarmee u feilloos elke urenstaat van uw personeel kunt bijhouden. Ieder sjabloon kunt u aanpassen naar wens. Meld u direct aan voor een gratis proefaccount. Door het downloaden van de app kunt meteen aan de slag.

Probeer gratis

Urenoverzicht maken in Excel

Een urenoverzicht maken in Excel heeft nadelen. Zeker als de complexiteit van uw onderneming toeneemt, zult u meer gebruik gaan maken van ingewikkelde formules die verschillende werkbladen aan elkaar koppelen. Werken met een sjabloon lukt de meesten goed, maar het aanpassen daarvan vraagt om specifieke kennis van Excel. Als niet Excel specialist loopt u dan al snel tegen problemen aan. Werken met onze module vergt geen specifieke kennis. Elke ondernemer kan hier mee werken, overal waar een internetverbinding is. Dus ook op uw smartphone en tablet. Bekijk het voorbeeld maar eens verder op onze site.

U ziet een sjabloon met vele kolommen. Die kolommen kunt u uitbreiden of inkorten naar wensen. Stel, u leent personeel tegen een bepaald uurtarief. Van al het personeel kunt u in een sjabloon een urenoverzicht maken. U kunt dit overzicht uitbreiden met onder meer reisuren, overwerk of opgenomen vrije uren. Makkelijk voor u om een totaaloverzicht te hebben, maar ook om te factureren. Urenregistratie is meer dan een standaard module. Wij bieden u een volwaardig urenregistratiesysteem waarmee u grip en controle krijgt over bestede uren en van daaruit kunt factureren. Een urenoverzicht maken in Excel biedt deze mogelijkheid niet.

Handige app om urenstaat in te zien

Wij hebben al onze functionaliteiten verwerkt in een handige app, zodat u altijd en overal inzicht hebt. Ook tijd-voor-tijd-uren, overuren en verlofuren kunnen eenvoudig worden bijgehouden. Geen urenbriefjes meer die worden rondgestuurd, geen foutieve urenstaten, niet meer overhevelen van diverse urenlijsten of correcties op salarisbetalingen uitvoeren. Dankzij onze app bespaart u zeeën van tijd.

Urenregistratie is niet alleen voor grote ondernemingen belangrijk, ook voor veel zzp’ers is een urenoverzicht maken een belangrijke taak. Een zzp’er dient bij te houden hoeveel uren hij/zij maakt voor specifieke projecten, opdrachtgevers of de Belastingdienst. Het urencriterium bedraagt 1225 uur per jaar, waarbij men rekent per kalenderjaar. Het gaat daarbij om de uren die u in rekening brengt bij uw klanten, maar ook om de uren die u stopt in de administratie of in afspraken die te maken hebben met uw bedrijf. U dient er uiteraard wel rekening mee te houden dat alles in verhouding moet staan.

Achteraf uren schrijven is niet handig. Het vereist een reconstructie van werkzaamheden op basis van uw aantekeningen en geheugen. Dat kost tijd en bovendien zitten er altijd ‘gaten’ in. Zeker wanneer u per dag voor meerdere projecten of klanten werkt. Als u bijvoorbeeld een half uur per dag over het hoofd ziet, is dat per week meer dan een werkdag per maand. Zonde van uw tijd én geld. Hebben wij uw belangstelling gewekt? Meld u direct aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden