Uren berekenen in Excel met pauze

Uren berekenen in Excel met pauze lastig? Met onze 30 dagen gratis software is het uitrekenen erg eenvoudig

Uren berekenen in Excel met pauze is niet handig. U moet daarvoor aparte cellen/kolommen aanmaken en dan nog is het uitrekenen geen eenvoudige klus. Met onze software kunt u makkelijk uw werkuren bijhouden en met de ingebouwde rekenmachine in zeer korte tijd uren optellen en berekenen. Met pauze of zonder pauze, verlofregistratie, overuren, logboek, agenda etc. Wij bieden een zeer complete online urenregistratie die zelfs op een gratis app beschikbaar is. Nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor een proefaccount.

Probeer gratis

Uren berekenen met mobiele app

Met onze app kunt u overal en altijd uw uren bijhouden en berekenen. Op uw smartphone, iPhone of tablet. Veel makkelijker dus dan uren uitrekenen in Excel waar u een pc voor nodig heeft. U kunt uren direct boeken op een project, zelfs werkuren registreren in projectfasen is mogelijk. Er zijn diverse optiemogelijkheden, bijvoorbeeld uren boeken van tijd tot tijd of werkuren boeken op 1 project.

Vanuit de module urenregistratie is er een mogelijkheid om direct te factureren. Dit kan echter alleen bij uren die geboekt zijn op een project. De manager of administratie kan bij de optie details precies zien wie welke uren heeft gewerkt en aan welk project deze uren zijn besteed.

Geen Engelse maar Nederlandse uren registratie

De module urenregistratie kan gekoppeld worden met vele andere modules, zoals boekhouden, HRM en personeelsplanning, facturatie etc. Dat betekent in de praktijk dat alle workflows naadloos op elkaar kunnen aansluiten. Echter, niet alle modules worden ondersteund in de mobiele app. Bij de module uren registratie is dit wel het geval. In tegenstelling tot andere aanbieders is ons pakket niet in het Engels verkrijgbaar, maar uitsluitend in het Nederlands.

Veel bedrijven gebruiken een diversiteit aan programma’s. Het risico op fouten is daardoor groter, maar ook verliest u hierdoor al snel het totaaloverzicht. Het overzicht verliezen kan een machteloos gevoel geven. Uw omgeving, de telefoon, de stapels op uw bureau, de e-mail, de post of de dagelijkse onderbrekingen bepalen wat u doet en daardoor bent u toeschouwer in plaats van manager. Met onze bedrijfssoftware kunt u de regie weer in handen krijgen. De module uren registratie is uitgebreid, van urendeclaratie gecombineerd met urenfacturatie. Doordat alle modules zeer goed op elkaar zijn afgestemd, is de kans op fouten maken klein.

Het registeren van uren, maken van een weekstaat of werkrooster, is voor elke ondernemer belangrijk. Van zzp tot mkb. Overzicht houden is essentieel en dit doet u door alle uren goed bij te houden, inclusief uw eigen werkuren. Voor een zzp’er is dit vooral van belang om aanspraak te kunnen doen op bijvoorbeeld de ondernemersaftrek in verband met het door de Belastingdienst gestelde urencriterium. Dankzij onze uren registratie software kunt u makkelijk aantonen dat u aan het urencriterium voldoet.

Uren berekenen in Excel met pauze?

Om u te helpen uit het aanbod van alle urenregistratie softwarepakketten te kiezen kunt u nu onze software direct vergelijken met die van andere aanbieders. Meld u aan voor een gratis proefaccount en ervaar de voordelen die wij u bieden. Uren berekenen in Excel met pauze? U zult nooit meer last hebben van dit probleem. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden