Tijdsregistratiesysteem

Online tijdschrijven met behulp met ons tijdsregistratiesysteem is makkelijk. Maak direct gebruik van een gratis proefaccount

Als tijdschrijven voor u een probleem is, dan bieden wij u een oplossing. Met ons tijdsregistratiesysteem wordt online tijdschrijven een simpel karwei. Onze software is voor zowel individueel als teamgebruik. U kunt een overzicht naar wens samenstellen. Vraag vandaag nog een gratis proefaccount aan. We zullen nooit uw proefperiode automatisch omzetten naar een betaald abonnement zonder uw toestemming. Ervaar nu de voordelen!

Probeer gratis

Een tijdregistratiesysteem maakt uw leven een stuk eenvoudiger en uw organisatie efficiënter. U ontdekt direct waar uw planning verkeerd loopt, niet pas maanden later. Of u nu op kantoor bent of onderweg, u kunt altijd en overal uw uren invoeren, bijwerken en inzien. Dit kan zelfs met uw smartphone.

Tijdsregistratiesysteem geeft realtime informatie

De ingebouwde statistieken geven u realtime informatie over de status van ingevoerde uren van u en uw medewerkers. Het is uiteraard mogelijk diverse urenoverzichten en uitgebreide rapporten te genereren. Daarnaast kunt u ons tijdregistratiesysteem koppelen aan andere modules zoals relatiebeheer. De relatiehistorie toont u een totaaloverzicht van alle handelingen en correspondentie welke zijn gekoppeld aan de relatie.

Een tijdsregistratiesysteem kan ook gekoppeld worden aan een facturatie module. Doordat alle uren en gegevens reeds in het systeem staan, is het factureren een fluitje van een cent. Facturen kunnen per post verzonden worden, maar er kan ook voor gekozen worden deze direct per e-mail te versturen als PDF-bijlage.

Online tijdschrijven is populair

Bij veel bedrijven is in de afgelopen jaren online tijdschrijven geïntroduceerd. We hebben het dan niet over productiebedrijven, maar over kantoorfuncties. Simpelweg omdat het er nog niet was. Vaak wordt bij de introductie van tijdsregistratiesysteem gerept over de behoefte van een goede rapportage om werkprocessen bij te sturen waar dit nodig is. Daarnaast betekent inzicht in uren, ook inzicht in kosten. Per medewerker kan er een overzicht worden gemaakt van besteedde uren en overwerk.

Achteraf uren schrijven vereist een reconstructie van werkzaamheden op basis van uw aantekeningen en geheugen. Dat kost tijd en bovendien zitten er altijd ‘gaten’ in. Zeker wanneer u per dag voor meerdere projecten of klanten werkt. Als u bijvoorbeeld een uur per dag over het hoofd ziet, is dat per week meer dan een halve werkdag. Daarom is het beter om vast te leggen wat u doet, op het moment dat u het doet. Het grote voordeel van ons tijdsregistratiesysteem dat u overal kunt inloggen. Bent u onderweg? Dan werkt u uw uren bij met uw smartphone.

Een tijdsregistratiesysteem kan een echte eyeopener zijn. Het kan leiden tot efficiënter werken als u eenmaal in de gaten heeft waar u nu zoveel tijd mee kwijt bent. Overzicht en controle krijgen over werkzaamheden hoeft niet moeilijk te zijn. U kunt hier heel wat profijt uit halen. U hoeft geen gegevens, zoals in bijvoorbeeld Excel, meer bij te houden maar een paar minuutjes per dag uw tijdsregistratiesysteem bijwerken volstaat om alles overzichtelijk bij te houden. U kan er zelf verschillende modules aan koppelen waardoor uw administratie nog vlotter verloopt. Neem een proefaccount en beslis over een maand of u een abonnement wilt.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden