Template urenregistratie Excel gratis

Op zoek naar een betere oplossing voor uw urenregistratie dan een gratis Excel template? Probeer onze in de Cloud software nu 30 dagen gratis

Een gratis Excel template of een urenregistratie app? Voor menig ondernemer is de keuze snel gemaakt. De app kan zowel op een Mac als Windows pc worden gebruikt, maar ook op een iPhone en smartphone. Het is software in de cloud. De modernste oplossing voor het MKB om onder meer projecturen inzichtelijk te maken. Urenregistratie voor projecten, maar ook voor personeel. Kortom: onze app biedt oneindig veel mogelijkheden. Download de gratis app en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

Freeware app urenregistratie

De freeware app urenregistratie biedt u een unieke gelegenheid om onze software mogelijkheden met die van andere aanbieders te vergelijken. Daarnaast is het een prima alternatief voor verschillende Excel urenlijstjes. U kunt werken in een sjabloon met verschillende kolommen voor onder meer vaste projecten of personeel met overuren. Snel, effectief en overzichtelijk.

Urenregistratie is voor de meeste ondernemers in het MKB geen aangename klus, maar wel een bezigheid die bij de administratie behoort. Met onze app maken wij u het zo gemakkelijk mogelijk en daarnaast kunt u overal uren bijhouden. Zelfs al bent u in het buitenland.

Welke projecten zijn winstgevend?

De werking van de app is heel eenvoudig. Van tevoren vult u de namen van uw medewerkers in, of wat uw projecten zijn, zodat u, als u de app eenmaal gaat gebruiken, niet eerst nog van alles hoeft in te vullen. Het is dus ook een handige tool voor uzelf, want qua betrouwbaarheid heeft u het vooral zelf in de hand. Wist u trouwens dat u ook overzichten kunt genereren om bijvoorbeeld te bekijken welke projecten het meest winstgevend zijn? Dat is wel even wat anders dan een gratis Excel template.

Het urenregistratieprogramma is bedoeld voor zowel de enkele gebruiker als voor een team. Omdat u via dit programma ook projecten kunt managen en verlof- en ziektedagen kunt bij houden is het ideaal voor managers, maar ook een zzp’er kan er voordeel uithalen. Heeft u bijvoorbeeld een eenmanszaak? Naast het registreren van uw uren krijgt u ook inzicht in uw hoe u uw tijd besteedt. Hierdoor krijgt u een idee van uw gewoontes en komt u erachter hoe u efficiënter kunt werken.

Urenregistratie app voor zzp

We kunnen stellen dat u met een urenregistratie app veel meer werk gedaan krijgt. U hoeft niet meer allerlei templates in Excel of Word bij te houden. Wij bieden u één overzichtelijk systeem waarmee u overal kunt werken. U kunt uw uren feilloos bijhouden om onder meer aan het urencriterium te voldoen, zoals gesteld door de Belastingdienst. Het urencriterium bepaalt of u in aanmerking komt voor fiscale aftrekposten, zoals onder meer de zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Het zijn belangrijke aftrekposten die uw belastbaar inkomen drukken. Voor elke zzp’er en zeker voor een startende ondernemer is dit belangrijk. Vergeet niet dat de tijd die u in de start hebt gestoken, mits die in het betreffende kalenderjaar zijn besteed, ook meetellen. Bent u inmiddels nieuwgierig geworden? Meld u zich dan direct aan voor een proefaccount.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden