Projectadministratie Excel gratis

In plaats van Excel op zoek naar een professionele in de Cloud oplossing voor uw projectadministratie? Probeer onze software nu 30 dagen gratis

Bent u op zoek naar een professionele oplossing om uw projectadministratie te voeren? Onze software biedt u uitgebreide mogelijkheden. Voert u op dit moment uw projectregistratie in Excel? De overstap is klein en maakt het werken voor u een stuk eenvoudiger. U kunt onze module direct uitproberen. Meld u aan voor een proefaccount van 30 dagen. Daarna beslist u op welke wijze u verder wilt gaan.

Probeer gratis

Projectadministratie software

Met onze projectadministratie software kunt u een bepaalde klus of opdracht beter stroomlijnen dan bijvoorbeeld in Excel. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten van een project. Een project kunt u splitsen in fasen. De opstart, planning, voortgang en uiteindelijk de afronding. Per projectfase kunt u onder meer uren boeken, maar ook omschrijven aan welke werkzaamheden de uren zijn besteed. Een project met een doorlooptijd van een paar maanden trekt een behoorlijke wissel op de organisatie. Het is raadzaam zo’n project in verschillende fases op te delen. Zeker wanneer er ook nog andere projecten zijn die om aandacht vragen.

Met onze module kunt u urenregistratie, projectplanning en projectadministratie op 1 plek centraliseren. Daardoor kunt u veel makkelijker de vinger aan de pols houden en bijsturen wanneer dat nodig is. Geen gedoe meer met een projectplanning maken in Excel of een ander (spreadsheet)programma. Met één klik heeft u helder zicht op kosten en opbrengsten. En dus op het rendement van uw projecten.

Duidelijke projectregistratie

Bij de uitvoering van projecten zijn vaak meerdere personen betrokken. In onze module is het toevoegen van medewerkers aan een project eenvoudig. Er kunnen zelfs derden aan een project worden toegevoegd. Per project zijn onder meer de volgende overzichten snel te bekijken: de commerciële en administratieve status, het budget, de gewerkte uren, het tarief en budget per medewerker, de vergoeding voor reiskosten en tijd etc. Omdat alle gegevens slim met elkaar verbonden zijn en een aparte projectnaam hebben, is de informatie voor iedereen toegankelijk en real-time. Kortom: u heeft een duidelijke projectregistratie in handen. Dat is heel wat anders dan een gratis spreadsheet in Excel gebruiken.

Elke organisatie die met projecten werkt weet hoe belangrijk het is om de projectadministratie goed te bewaken. Onze software kan voor u een belangrijk hulpmiddel zijn. Het invoeren van gegevens blijft mensenwerk, maar met een handig systeem kan het u heel wat tijd en zorgen besparen.

Urenadministratie per project is ook bij te houden via de app. Hier kunt u ook gebruik van maken als u niet projectmatig werkt, maar wel uren wilt registreren. Onze module is geschikt voor elke ondernemer, dus ook voor een zzp’er. Heeft u een eenmanszaak? Met onze software kunt u simpel en snel een uurtje schrijven tot het uren bijhouden met uitgebreide functies. Het systeem houdt eenvoudig en overzichtelijk alle gewerkte uren bij. U weet meteen of u het urencriterium behaalt en minstens 1225 uur besteedt aan uw onderneming. Bekijk of het u bevalt. Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden