Gewerkte uren berekenen online

Gewerkte uren online berekenen? Met onze urenregistratie software is een verkeerde uitkomst niet mogelijk

Gewerkte uren berekenen op papier of in Excel kan een tijdrovend karwei zijn. Een verschil in de uitkomst betekent dat u weer opnieuw moet beginnen. Onze app is uitstekend geschikt om online gewerkte uren bij elkaar op te tellen. Het is bijvoorbeeld gunstig voor mensen die variabele uren werken en alleen betaald krijgen voor de gewerkte tijd. Voor ondernemers is ons online urenregistratiesysteem een betrouwbaar middel om de uren van medewerkers bij te houden. Ervaar de voordelen en vraag direct voor 30 dagen een proefaccount aan.

Probeer gratis

Voor het berekenen van gewerkte uren werden vroeger papieren urenbriefjes gebruikt. Langzamerhand werd overgestapt naar ingewikkelde online spreadsheats. Het nadeel hiervan is dat al snel het overzicht verloren gaat. Vaak wordt er gebruikgemaakt van meerdere werkbladen die niet op elkaar aansluiten. Waardevolle informatie gaat verloren, maar ook de zin om uren goed bij te houden verdwijnt. Wij bieden u een simpele oplossing om gewerkte uren bij te houden en te berekenen, de online urenregistratie software van Offective.

Gewerkte uren vlot online berekenen

Met onze urenregistratie software is het bijhouden en berekenen van gewerkte uren een kleinigheid. Het programma geeft u een duidelijk overzicht van gewerkte uren en waar deze uren aan zijn besteed. U kunt de uren opsplitsen per medewerker of samen weergeven in een totaaloverzicht. Uren kunnen eenvoudig worden geregistreerd vanaf elke computer, tablet of smartphone (via de app) door u of uw medewerkers. Daarnaast bieden wij diverse koppelingen met andere modules zoals bijvoorbeeld de facturatie module. Het maken van een factuur duurt slechts enkele seconden.

Voor ondernemers is een correcte urenregistratie van medewerkers essentieel. Er kunnen naar medewerkers toe geen misverstanden ontstaan, maar ook voor de Belastingdienst is het belangrijk. Bij twijfel over uw urenregistratie zal de Belastingdienst een controle doen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een professioneel en betrouwbaar systeem.

Uw urencriterium aantonen

Bent u zzp’er? Dan vraagt de Belastingdienst om een urencriterium om voor bepaalde soorten ondernemersaftrek in aanmerking te komen. Alle uren die u besteedt aan uw onderneming tellen mee voor het urencriterium. Het financiële risico dat zelfstandigen lopen, wordt fiscaal beloond met aftrekposten. Dan moet er wel sprake zijn van een reëel risico: dit is wat het urencriterium toetst.

Het urencriterium zijn niet alleen de uren die u in rekening brengt aan uw klanten. Tijd die u bijvoorbeeld besteedt aan werven van nieuwe klanten, het maken van offertes, afspraken met de drukker, het bijhouden van uw administratie of het maken van uw zakelijke website, telt u mee voor het urencriterium. U moet de hoeveelheid tijd die u aan uw onderneming besteedt wel kunnen aantonen. Het is één van de redenen waarom een correcte urenregistratie zo belangrijk is.

Onze urenregistratie software kunt u direct koppelen aan andere modules zoals boekhouding, relatiebeheer, facturatie enz. U betaalt voor de modules een bedrag naar gebruik. Wij bieden u voordelen van simpel en snel een uurtje schrijven tot uren schrijven met uitgebreide functies. U bepaalt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook kiezen voor een gratis proefperiode van 30 dagen. We zullen nooit uw proefperiode automatisch omzetten naar een betaald abonnement zonder uw toestemming.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden