Exact online uren en facturen

Online uren en facturen in Exact bijhouden duur? Wij bieden een beter systeem tegen een lagere prijs

Uw urenregistratie kunt u goed regelen met onze voordelige software. De software biedt meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld Exact en is vooral gericht op de ondernemer met een eenmanszaak. Ook andere wat grotere bedrijven maken graag gebruik van onze software. Onze urenregistratie module is praktisch in gebruik en kan gekoppeld worden aan andere modules zoals facturatie en HRM en personeel. De eerste 30 dagen kunt u gratis gebruikmaken van onze software. Daarna betaalt u maandelijks een laag, vast bedrag. Wij werken niet met automatische verlengingen, dus u zit nergens aan vast.

Probeer gratis

Online uren bijhouden en facturen maken

In onze urenregistratie module kunt u online uw eigen uren bijhouden, maar ook de uren van uw personeel. Met een handig bedrijfsrooster en aanwezigheidsregistratie, zodat u weet wanneer en hoelang iemand heeft gewerkt. Als u met wisselend personeel te maken heeft, zoals in de horeca of bij een uitzendbureau, heeft u hierdoor al snel een goed overzicht. Ook maakt het de facturatie eenvoudiger. Zoals gezegd, kunt u de urenregistratie module koppelen aan de facturatie module. Wekelijks of maandelijks facturen maken kan in een handomdraai.

Op onze site ziet u een voorbeeld met een agenda met uren. Deze is ongelimiteerd. Heeft u 10 of 30 mensen voor u werken, u kunt de agenda uitbreiden zoals u wilt. U kunt kolommen toevoegen en verwijderen en de urenmanager kan direct factureren vanuit het urenoverzicht. Ook is ons systeem ideaal voor de aanlevering aan derden, zoals de Belastingdienst.

Overstap urenregistratie

Werkt u al met urenregistratie, bijvoorbeeld Exact? Wilt u graag, om de voor u moverende redenen, een overstap maken? Dan kan onze software voor u de oplossing zijn. Met behulp van het gestandaardiseerde Audit file formaat kunnen wij uw bestaande administratie gratis voor u importeren, zodat al uw gegevens overgenomen worden en u direct verder kunt. Het is het meest eenvoudig om in een nieuw boekjaar over te stappen, maar het is ook zeker mogelijk om halverwege het jaar over te stappen.

Urenregistratie is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. En dan maakt het niet uit of het om medewerkers gaat die uurtje-factuurtje werken, zoals veelal het geval is in de horeca of bij een uitzendbureau. Met onze software kan de registratie op vele manieren plaatsvinden zoals via de weekstaat. Onkosten die een medewerker maakt, zoals reiskosten kunnen worden ingevoerd op hetzelfde formulier als waar de uren worden geschreven. U hoeft dus geen aparte template of boekje meer bij te houden.

De combinatie van urenregistratie en facturatie spaart tijd en is overzichtelijk. Alle bedragen en aantallen op de factuur kunt u bovendien zelf nog aanpassen, voordat de factuur definitief wordt aangemaakt. Maak de factuur aan, klik op de e-mailknop en de factuur wordt per e-mail naar de klant verstuurd. Facturen zijn natuurlijk ook ‘gewoon’ uit te printen, zodat u ze per post kunt versturen. Ervaar het gemak en meld u vandaag nog aan voor een gratis proefaccount. Online uren bijhouden en facturen maken is simpeler dan ooit.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden