Urenregistratie app Mijn Offective

Moet u eens indenken, een dag zonder smartphone of tablet. Kunt u dat? Als wij van onszelf uitgaan, moeten wij zeggen: “Nee, dat gaat niet lukken!”. Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wist u dat u uw urenregistratie ook eenvoudig via de app Mijn Offective kunt regelen? Offective staat volledig ‘in de cloud’ en is dus altijd online, altijd up to date en overal ter wereld bereikbaar.
 

Download de urenregistratie app

U kunt Offective urenregistratie benaderen via uw browser op uw computer, maar u kunt ook gebruik maken van de Apple of Android app. De app kan worden gedownload in de betreffende stores.

Apple urenregistratie app Android urenregistratie app
iOS 6.0 en hoger Android 4.0 en hoger
Bekijk/download de app in iTunes Bekijk/download de app in Google Play

 
Met de Offective urenregistratie app Mijn Offective kunnen de uren gemaakt op een bepaalde dag -en indien gewenst gekoppeld aan een project- eenvoudig worden geregistreerd. Vanaf uw gewenste device (smartphone of tablet) kunnen zelfs gemaakte foto’s direct aan een project worden gekoppeld. Zo is er een real-time koppeling met de medewerker op kantoor.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden