Belang urenregistratie

Urenregistratie

Wie kent het niet? De vraag hoeveel uur je ook alweer gewerkt had op een of andere middag aan een of ander project? Het is alweer twee weken geleden, maar de factuur moet opgesteld worden omdat het project klaar is en je weet het niet meer. Of je moet meerdere momenten dienstverlening in rekening brengen en je moet helemaal apart uit gaan zoeken hoeveel uren dat zijn geweest.
Of je hebt een aantal werknemers in dienst, waarvan je in een apart excelsheetje bijhoudt hoeveel uren ze op een dag gewerkt hebben. Iedere dag dat overzicht in- en aanvullen. Dat is een behoorlijke klus!

Belang urenregistratie

Toch moet het gebeuren. Want als je geen uren bijhoudt, weet je niet hoeveel er uitbetaald of gefactureerd moet worden. En daar zit geen enkele ondernemer op te wachten. Die kennis moet er zijn en het liefst ook slechts op een paar muisklikken afstand. Je moet precies kunnen zien hoeveel uur er ergens in gestopt wordt. Maar ook hoeveel uur iemand ziek is geweest, of heeft over gewerkt. Om daar vervolgens weer allerlei berekeningen op los te kunnen laten.

Er zijn verschillende programma’s en softwaretoepassingen op de markt voor het bijhouden van een goede urenregistratie. Er is er echter één die met kop en schouders boven de rest uitsteekt en dat is het urenregistratie-programma van Offective. Veel mogelijkheden en heel veel voordelen. Een tweetal voordelen daarvan:

Online uren registreren

Het is mogelijk om vanaf iedere laptop, pc, tablet of smartphone uren bij te houden. Zowel de ondernemer/werkgever als de werknemers kunnen hiertoe toegang toe krijgen. Per persoon kan meerdere keren per dag ‘ingeklokt’ worden en het handigste is, dat dit dus vanaf ieder mobiel apparaat mogelijk is. Dus ook onderweg, of ’s avonds op de bank. De registratie kan per dag, maar ook per week of per maand. Genoeg mogelijkheden dus om het zo gedetailleerd en gecontroleerd mogelijk bij te houden.

Factureren vanuit het urenoverzicht

Vanuit het urenoverzicht dat door het programma gepresenteerd wordt, kan direct gefactureerd worden. Er zal dus nooit meer een factuur vergeten worden: de gewerkte uren worden immers gekoppeld aan de aangemaakte facturen. Daarnaast kunnen deze gegevens ook op zeer eenvoudige wijze gepresenteerd worden aan derden, zoals de belastingdienst. Ook zij kunnen namelijk een controle uitvoeren op de uren en op deze manier wordt dit voor de belastingdienst uiterst inzichtelijk gemaakt.

Dit alles slechts voor een paar euro per maand. Handig, efficiënt en eenvoudig in gebruik. Alle gegevens binnen handbereik en erg inzichtelijk met betrekking tot de urenregistratie. Wat wilt u nog meer?

Lees hier meer over de urenregistratie software van Offective.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden