Urenregistratie ZZP

Duidelijke overzichten urenregistratie ZZP

U wilt als ZZP’er grip hebben op de uren die u maakt. Zeker wanneer u veel uren maakt voor klanten en de uren dus ook gefactureerd moeten worden.

De urenregistratiemodule geeft u als ZZP’er een helder overzicht. In één oogopslag is het duidelijk welke uren u heeft gemaakt en hoeveel overwerk daarbij zat.

U heeft dus direct overzicht in de gewerkte uren voor eigen registratie en onze module is dus ook ideaal voor aanlevering aan derden, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Uitgebreide mogelijkheden urenregistratie ZZP

Het is mogelijk om een geheel eigen dienstregeling in te richten zodat bijvoorbeeld weekend uren anders vergoed worden. Indien u een overwerkregeling heeft met uw klant waarbij avond- en weekenduren extra vergoed worden kan dit geheel afgestemd worden in het systeem.

Nadat de dienstregeling geconfigureerd is, kan er over een vrij op te geven periode een rapportage worden gedraaid zodat het precies duidelijk is hoeveel overwerkuren er zijn gemaakt en per tijdsvak.

Snel uren invoeren via de app

Het registreren van uren is typisch een klusje dat veel tussendoor wordt gedaan op mobiel of tablet. Daarom is deze module ook opgenomen in de Offective app. De app kan gedownload worden vanaf de Google Play store of de App Store voor Apple.

De app bied dezelfde functionaliteiten als de online urenregistratie ZZP module van offective. Met de app kunt u eenvoudig en overzichtelijk uw urenregistratie bijhouden.

Probeer gratis

Kortom, de urenregistratie software van Offective is een zeer uitgebreide en complete module. Wilt u dit ook proberen? U kunt voor 30 dagen lang gratis en vrijblijvend onze applicatie uitproberen. Wij werken niet met automatische verlengingen, dus u zit nergens aan vast!

Let op: de kosten voor een medewerker bedragen € 1,80. Voor een manager bedragen de extra kosten € 1,20. Normaliter heeft een organisatie één manager en een onbeperkt aantal medewerkers. Genoemde kosten zijn excl. btw en per maand.

vanaf € 1,80 p/m Probeer gratis

Urenregistratie ZZP

Urenregistratie Software

Urenregistratie APP

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden