Urenregistratie zzp app

Eenvoudige en goedkope urenregistratie app voor zzp’ers. Neem nu voor 30 dagen een gratis proefaccount

Er zijn honderdduizenden apps. De toepassingen zijn eindeloos. Een reis met het openbaar vervoer plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken. Waarom dan niet uw administratie? Met onze app kunt u uw urenregistratie en urenverantwoording feilloos bijhouden. U kunt onze software 30 dagen gratis gebruiken. Beginnende zzp’ers kunnen een jaar lang kosteloos gebruikmaken van onze urenregistratie software. Begin direct, want het is nog geen minuut werk om uw vrijblijvend te registeren.

Probeer gratis

Het registeren van uren is voor menig ondernemer geen leuk karwei. Met onze app kunt u snel en makkelijk uw uren registeren. Met tijd kunt u geld maken en met geld kunt u tijd kopen. Als u het slim doet tenminste. Met behulp van onze app kunt u tijd besparen en u focussen op uw kernactiviteiten.

Urenregistratie app voor zzp’ers

Een app waarmee u als zzp’er uw uren kunt bijhouden, heeft nog andere voordelen. Het is makkelijker om aan het urencriterium te voldoen zoals door de Belastingdienst wordt gesteld. Het urencriterium bedraagt 1225 uur per jaar, waarbij men rekent per kalenderjaar. Het gaat daarbij om de uren die u in rekening brengt bij uw klanten, maar ook om de uren die u stopt in de administratie of in afspraken die te maken hebben met uw bedrijf. U dient er uiteraard wel rekening mee te houden dat alles in verhouding dient te staan. Aangezien de Belastingdienst kijkt naar het aantal uren dat u in een kalenderjaar hebt gewerkt kunt u het beste in januari beginnen met het bijhouden van uw tijd.

Een ander voordeel van onze app is dat u aan klanten kunt laten zien op welke momenten en hoe lang u aan een project heeft gewerkt. Tenslotte is het voor uzelf als ZZP ‘er interessant, omdat u met behulp van de urenadministratie kunt zien hoe lang u ergens aan hebt gewerkt en wat uw ‘kostprijs’ wat dat betreft is geweest.

Inloggen via uw computer of smartphone

Met onze urenregistratie app maken wij het bijhouden van uren zo leuk en makkelijk mogelijk. Waar u ook bent. U kunt inloggen via uw computer, tablet of smartphone. Het is niet langer nodig om de urenregistratie in aparte werkbladen te doen, want dankzij de urenregistratie app kunt u onderweg aangeven hoeveel uren u aan een project werkt of bij een klant op bezoek bent. Daarnaast biedt de app u ook meteen toegang tot andere modules, zodat u altijd uw administratie bij de hand heeft.

Het beste van alles is dat u de app als beginnend zzp’er een jaar lang gratis kunt gebruiken. Wilt u na dat jaar een betalend abonnement? Tegen lage kosten kunt u uw uren correct bijhouden. Ook voor een zzp’er is dit belangrijk. Probeer het direct, zodat u zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk de urenregistratie app het maakt om uw uren in te voeren en die vervolgens te exporteren of te rapporteren, desgewenst in het Engels. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden