Urenbriefje excel

Online urenbriefje in Excel? Onze app maakt het invullen en bijhouden van uren simpel. Papieren werkurenbriefjes zijn verleden tijd

Wij bieden een praktische oplossing voor een urenbriefje in Excel. Met onze software kunt u waar u ook bent een urenbriefje invullen en bijhouden. Alle data hoeft u maar eenmaal in te voeren en u kunt het hele jaar werken in hetzelfde werkblad. Simpel en goedkoop. De eerste 30 dagen kunt u gratis gebruikmaken van onze app. Heeft u interesse? Dan kunt u nu een proefaccount aanmaken.

Probeer gratis

Urenbriefje in Excel?

Financiën is belangrijk voor alle bedrijven. We weten allemaal dat tijd geld kost en het correct registeren van uren is dus essentieel. Een online urenregistratiesysteem zorgt ervoor dat u vlekkeloos, gestroomlijnd en betrouwbaar uren kunt invoeren. Een urenbriefje in Excel? Onze software biedt meer mogelijkheden, want u kunt het programma koppelen aan andere modules zoals facturatie. Het resultaat? Foutloze facturatie, nette loonadministratie en kloppende salarisstroken.

Als werkgever bent u verplicht om een loonstrook te verstrekken aan een werknemer. Dit kan elke maand zijn, maar kan ook per week. Als er werknemers zijn die onregelmatige uren werken, dan is het invullen en bijhouden van uren belangrijk. Voor u én de werknemer. Als het salaris of de vergoeding afhangt van bepaalde gegevens zoals winst, verkochte aantallen of omzet, bent u verplicht als werkgever om deze gegevens voor de werknemer en de Belastingdienst inzichtelijk te maken.

Voordelen van een urenregistratiesysteem

Andere voordelen van een urenregistratiesysteem ten opzichte van een simpel urenbriefje in Excel is dat er geen dossiervorming meer nodig is én u heeft altijd inzicht in cijfers. Uw financiën op orde krijgen en houden doet u door een goede financiële administratie aan te leggen. Hiermee krijgt u overzicht en inzicht in uw financiën, maar ook hoeveel geld u over heeft voor onverwachte uitgaven.

Een bedrijf heeft bijna altijd te maken met onverwachte uitgaven. Het is dus belangrijk dat u als bedrijf over voldoende liquide middelen beschikt die direct opeisbaar zijn. Denk aan een bankrekening, contanten of bezittingen die makkelijk en snel om te zetten zijn in geld, zoals aandelen. Alleen als dit het geval is, kunt u onverwachte betalingen soepel laten verlopen.

Urenverantwoording

Een goede urenverantwoording moet uitsluitsel geven over de vraag hoeveel tijd, door welke medewerker(s) aan welk project of aan welke activiteit is besteed. Het is in principe de basis van een goede financiële administratie, het hart van het bedrijf. Alle financiële gegevens zoals, gefactureerde werkuren, kassabonnen, facturen, bankafschriften en bewijzen van uitgaven en inkomsten vallen hieronder. Al deze posten hebben invloed op uw BTW- en inkomstenaangifte.

Als u weinig verstand heeft van een financiële administratie en het toch zelf wilt doen, kunt u beste gebruikmaken van simpele en doelgerichte software. Uiteraard kunt u een boekhouder of administratiekantoor inschakelen, maar de kosten lopen al snel hoog op. Sowieso ligt de verantwoordelijkheid voor het verzamelen van gewerkte uren, inkomsten en uitgaven bij u. Het invoeren van uren hebben wij daarom voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Een online urenregistratiesysteem is niet verplicht. Het staat u vrij om uren te registeren zoals u dit wenst. Een urenbriefje in Excel voldoet. De Belastingdienst stelt echter wel eisen aan hoelang u bepaalde gegevens bewaart. De basisgegevens uit uw administratie, zoals bijvoorbeeld de debiteuren- en crediteurenadministratie, urenregistratie en in- en verkoopadministratie moet u altijd 7 jaar bewaren. Door gebruik te maken van onze software weet u dat in ieder geval dat de uren veilig zijn gesteld, mits u zich de verplichting oplegt om dit regelmatig bij te houden. Surf eens verder voor meer informatie of neem direct voor 30 dagen een gratis proefaccount.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden