Stage uren bijhouden

Met onze app kunt u stage uren eenvoudig bijhouden. Uren invullen, optellen of berekenen was nog nooit zo makkelijk!

Een stagiair(e) geeft een bedrijf vaak een verfrissende en nieuwe kijk op verschillende zaken en is dus zeker een meerwaarde. Ze beschikken over actuele kennis en staan te popelen om deze kennis toe te passen in uw bedrijf. Wilt u een goed beeld hebben van waar zij hun tijd aan besteden? Stage uren bijhouden kan uitstekend in onze module urenregistratie. Ook als u meerdere stagiaires heeft. Als werkgever of stagebegeleider is dit een manier om gewerkte uren inzichtelijk te maken. U kunt direct gebruikmaken van een gratis proefaccount voor 30 dagen.

Probeer gratis

Het komt maar al te vaak voor dat er bij een bedrijf geen goed urenoverzicht is. Ook niet voor stagiaires. Dat is jammer, want zo weet u niet hoeveel tijd een taak of project in beslag neemt. Hier moet u onderscheid maken tussen de tijd in termen van inzet van mensen en de periode die nodig is om het onderdeel uit te voeren. Met een goed systeem krijgt u antwoorden op bepaalde vragen. Hoe verhoudt bijvoorbeeld de uren zich binnen een project tot de bestaande procedures en systemen in de werkomgeving? Urenregistratie software is een belangrijk hulpmiddel in uw bedrijfsvoering.

Stage uren bijhouden

Op onze app kunnen meerdere mensen inloggen. U kunt stage en gewerkte uren bijhouden, maar de stagiaires en/of werknemers kunnen dit ook zelf doen. Het lijkt saai werk, maar zo verkrijgt u wel waardevolle informatie. Wist u al dat gemiddeld 35% van de werkelijke arbeidstijd niet productief ingevuld is? Dat loopt natuurlijk nogal in de papieren. Om dat gat zo goed mogelijk te dichten is het goed in beeld brengen van uren essentieel.

Als ondernemer is tijd uw kostbaarste goed. In tegenstelling tot geld, kunt u tijd niet sparen. Alleen besparen. Onze software is daarbij een hulpmiddel. Daarom staan we altijd voor u klaar om passend advies te geven over hoe u onze software het beste bij u in het bedrijf kunt gebruiken.

Simpele oplossing

Wij bieden u een simpele oplossing om stage uren bij te houden en te berekenen met de online urenregistratie software van Offective. U kunt de stage uren opsplitsen per stagiaire of samen weergeven in een totaaloverzicht. Uren kunnen eenvoudig worden geregistreerd vanaf elke computer, tablet of smartphone (via de app) door u of uw stagiaires. Daarnaast bieden wij diverse koppelingen met andere modules zoals bijvoorbeeld een relatiebeheer module.

De eerste 30 dagen van ons urenregistratiesysteem zijn gratis. Wilt u het gemak van online stage uren bijhouden ervaren? Maak een gratis proefaccount aan en begin direct met het registreren van uren.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden