Uren app

Met onze uren app kunnen zzp’ers simpel hun tijd bijhouden. Interesse? Vraag direct een gratis proefaccount aan!

Simpel uren bijhouden? Dat kan met onze uren app. Als zzp’er wilt u graag inzicht in uw werkzaamheden, efficiency en uw gewerkte uren. Dat maakt uren registreren erg belangrijk en dit doet u het liefst zo makkelijk mogelijk. Onze uren app biedt dan uitkomst. Hiermee kunt u overal uw gewerkte uren bijhouden met uw tablet of smartphone. Van simpel en snel een uurtje schrijven tot uren schrijven met uitgebreide functies. Maak gebruik van een gratis proeftermijn van 30 dagen en ervaar de voordelen.

Probeer gratis

Voordelen van een uren app

Gewerkte uren bijhouden met een app heeft voordelen. Het verkleint de kans op fouten en u bespaart tijd door niet meer uren op papier te registreren. Het ouderwets uren registeren op papier of in een ingewikkelde spreadsheet is met onze uren app verleden tijd. De argumenten om niet over te stappen op digitale urenregistratie kunnen genegeerd worden. Er zijn geen nadelen.

Het omzetten van een papieren urenregistratie naar een digitale is voor veel zzp’ers een belangrijke efficiencyslag. De informatie wordt toegankelijker en is eenvoudig terug te vinden. Daarnaast heeft u minder kosten voor kopiëren en fysieke opslag. U heeft alles op één plek goed geregeld.

Android en Apple app

Voor veel zzp’ers is urenregistratie geen favoriete bezigheid. Alleen daarom al is de overstap naar een uren app aantrekkelijk. In een simpel overzicht kunt u uw uren invoeren. Een voorbeeld hiervan kunt u vinden op onder het menu ‘urenregistratie’. De software is beschikbaar als Android en Apple app. Android en iOS (Apple) zijn besturingssystemen waarop smartphones en tablets draaien. De overtuigende marktleider van de twee is Android. De grote kracht van Android is dat het op meerdere smartphone modellen van verschillende fabrikanten draait.

Een uren app gebruiken is helemaal van deze tijd. De applicatie heeft u altijd bij de hand, want uw smartphone neemt u overal mee naar toe. Wist u trouwens dat apps op een telefoon zelfs meer gebruikt worden dan mobiele sites? Dat komt omdat ze een betere gebruikerservaring bieden. Heeft u al ervaring met het inzetten van apps voor uw bedrijf? De toevoeging van een uren app zal een belangrijke meerwaarde betekenen.

Een uren app gebruiken betekent ook dat u kunt voldoen aan het urencriterium. zoals die door de Belastingdienst wordt gesteld. Het urencriterium is van belang om bij de aangifte inkomstenbelasting voor fiscale voordelen in aanmerking te komen. Alle directe en indirecte werkzaamheden die u verricht in het belang van uw bedrijf vallen onder het urencriterium. Of deze werkzaamheden vanuit ondernemersoogpunt verstandig zijn, is daarbij niet van belang. Ook niet of ze productief zijn of improductief. U moet echter wel uw uren verantwoorden om gebruik te kunnen maken van fiscale voordelen. Met onze uren app kunt u dit overzicht in een handomdraai aanleveren bij de Belastingdienst. Heeft u interesse, maar is er nog enige twijfel? Neem een gratis proefaccount en beslis over een maand of u een abonnement wilt. Wij overtuigen u graag.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden