Administratie zzp

Online urenregistratie om uw administratie als zzp’er makkelijker te maken. Neem een gratis proefaccount en ontdek de voordelen!

Als zzp’er bent u verplicht om een administratie bij te houden. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. De Belastingdienst stelt geen gespecificeerde eisen aan een zzp administratie, maar deze kan volstaan op een manier die controlerende belastingmensen snel inzicht kan geven. Wist u trouwens dat u uw administratie 7 jaar lang moet bewaren zowel op papier als digitaal? Wij begrijpen als geen ander dat het voeren van een administratie geen hobby van u is. Als ondernemer wilt u geld verdienen. Wij bieden u onder meer een simpele urenregistratie waarmee u aan het urencriterium van de Belastingdienst kunt voldoen. Surf eens verder voor meer informatie of neem direct voor 30 dagen een gratis proefaccount.

Probeer gratis

Zzp online administratie

Als zzp’er kunt u uw administratie bijhouden in een papieren systeem, maar een online administratie programma kan u zo veel werk uit handen nemen. Uw uren bijhouden is misschien wel het minst favoriete onderdeel van uw administratie. Wij bieden u een app die u daarbij kan helpen. Het enige dat u hoeft te doen is een aantal gegevens in te voeren. Soms kost het niet meer dan één druk op de knop om uw uren bij te houden. Er is dus geen excuus meer om de urenregistratie vooruit te schuiven. Dat is maar goed ook, want bij de Belastingdienst moet u nu eenmaal als zzp’er laten zien dat u minimaal 1225 uur per jaar hebt besteed aan uw eigen bedrijf.

Een urenregistratie bijhouden doet u natuurlijk niet alleen voor de Belastingdienst. Door een beter overzicht in wat voor uren u maakt, krijgt u beter overzicht. Hoeveel uren besteedt u aan een project? Op vragen of u wel genoeg winst maakt of dat u uw uurtarief moet verhogen, kunt u straks zelf antwoord geven. Onze app biedt u continu inzicht in de projectvoortgang, in tijd en geld, vanaf het plannen tot aan de facturatie. Wist u trouwens al dat onze urenregistratiemodule ook beschikbaar is als Android en Apple app?

Module urenregistratie

Onze urenregistratie module biedt mogelijkheden om uren te registeren per dag, per week etc. Daarnaast kunt u uren registeren op basis van projectplanning. Er is een mogelijkheid om zowel gewerkte als overwerkuren bij te houden. De module biedt mogelijkheden om deze te koppelen aan andere modules zoals boekhouden, facturatie, relatiebeheer etc. Uw zzp administratie in een oogopslag overzichtelijk? Voor u een hele zorg minder.

De administratie blijkt voor veel zzp’ers vaak een struikelblok. Toch is het voeren van een administratie verplichte kost voor elke zzp’er. Wij maken het u zo makkelijk en voordelig mogelijk. Beginnende zzp’ers kunnen een jaar lang gratis gebruikmaken van onze urenregistratie software. Reeds gevestigde zzp’ers betalen per maand een zeer laag bedrag. De eerste 30 dagen zijn gratis. Wilt u het gemak van online urenregistratie ervaren? Maak een gratis proefaccount aan en begin direct met het registreren van uw uren. Uw administratie wordt een stuk gemakkelijker!

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden